Hakkımızda

 

 

Toz gıda, sıvıyağ ve sıvı pastacılık sektörlerinde hem iç hem de dış piyasada önemli bir yeri olan Soyyiğit Group’un İstanbul ve Edirne’deki entegre üretim tesislerinde üretim yapılmaktadır. 

60 bin m² kapalı alanda Kent Boringer çatı markasıyla toz gıda ve sıvı pastacılık üretimi gerçekleştirilen Esenyurt/İstanbul tesisi aynı zamanda merkez ofis konumundadır.


Soyyiğit Group, Edirne/Tayakadın Mevkii’nde 100 dönüm arazi içerisinde kurulu olan entegre yağ tesisinde yağlı tohumlar kırma, rafine yağ üretimi, dolum ve paketleme işlemleri yapmaktadır. Bünyesinde bulunan Aysan, Kıvılcım ve Kent Boringer markalarıyla ayçiçek, mısır ve kanola yağı üretilmekte olup iç ve dış piyasalar sunulmaktadır.

  

Soyyiğit Group’un 4 kıta ve 136 ülkeye olan toz gıda, sıvıyağ ve sıvı pastacılık ürünleri ihracatı Kent Boringer Dış Ticaret A.Ş. firmasındaki altı bölgeye ayrılmış bir organizasyonla gerçekleştirilmektedir.

 

Başlıca Ürün Grupları;

 

Perakende Toz Gıda Ürünleri; Bulyonlar, Çorba ve Çeşniler, Yardımcılar, Toz Tatlı Karışımları, Noodle, Kakaolu Fındık Kremaları, Kek Un Karışımları, Un ve Nişastalar,

 

Perakende Toz İçecek Ürünleri; Kahveler, Meyve Aromalı Sıcak İçecekler, Meyve Aromalı Soğuk İçecekler.

 

Sıvı Yağlar; Ayçiçek Yağı, Mısır Yağı, Zeytin Yağı, Kanola Yağı, Kızartmalık Yağlar.

 

Pastacılık Ürünleri; Şeker Hamurları, Kokteyl Şurupları, Kahve Şurupları, Topping Sos ve Şuruplar, Krema ve Dolgular, Sıcak ve Soğuk Pasta Jöleleri.

 

Profesyonel Mutfak Ürünleri; Çorbalar, Bulyonlar, Çeşniler, Yardımcılar, Un ve Nişastalar, Kek Un Karışımları, Tatlı Karışımları, İçecekler, Kahveler.

Soyyiğit Group © 2013. Tüm Hakları Saklıdır. | Yasal Politika